extra mogelijkheden op de websites van ItInMotion webdesign Eindhoven

Web applicaties en software ontwikkeling door ITinMotion Eindhoven

Webapplicaties

Naast mooie en aantrekkelijke websites moet er natuurlijk ook interactie zijn met de bezoekers van uw site. IT In Motion in Eindhoven heeft ruime ervaring in het bouwen van apps en andere soorten applicaties. IT In Motion gaat verder dan platte, statische websites en geeft de bezoekers van de website graag afwisselende informatie, of de mogelijkheid om als bezoeker meer te doen dan enkel lezen.

Alle processen die op uw website een toevoeging kunnen bieden voor de bezoekerservaring, of voor u een kostenreductie kunnen betekenen kan IT In Motion voor u automatiseren. In theorie kan een webapplicatie eigenlijk alles zijn wat u maar kunt verzinnen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:
  • Automatisch aanbiedingen of acties verversen
  • Uitgebreide formulieren, eventueel aangevuld met berekeningen op basis van het ingevulde
  • Afbeeldingen bewerken of van een watermerk voorzien
  • (Tijdelijke)Nieuwsberichten of acties met een einddatum
Daarnaast zijn ook verregaande automatiseringen mogelijk. Deze zullen altijd met u doorgesproken worden alvorens een oplossingsrichting te kiezen voor uw website.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op en u weet snel wat wij voor u kunnen betekenen.


Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.

Copyright © 2000-2023 ItInMotion websites & webdesign in samenwerking met RMK Reclame & Adviesbureau. Alle rechten voorbehouden.
Privacy statement | Algemene voorwaarden