Mobiele mogelijkheden van Itinmotion Eindhoven

Mobile/Mobiele websites

Voordat we u meer gaan vertellen over de mogelijkheden van mobiele websites, willen we u eerst wat informatie geven rondom het belang van deze mobiele websites. Het is u ongetwijfeld opgevallen dat het aantal smartphones of tablets toegenomen is, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Hierdoor is de noodzaak van een snelle en correcte mobiele website belangrijk. Ook de manier waarop men mobiel surft wijkt sterk af van het surfgedrag op een gewone website.

Wat cijfers:

72

Aantal smartphones
In 2013 is de smartphone-adoptie in Nederland van 60 procent (eind 2012) gegroeid naar 72 procent (derde kwartaal 2013).

32

Aantal tablets
1 op de 3 huishoudens bezit een tablet

87

Internetgebruik
Volgens SIDN gebruikt 87% van de Nederlanders dagelijks internet.




Wat kan ItInMotion voor u betekenen

Zoals u ziet is het internetgebruik op smartphones en tablets in een razend tempo aan het toenemen. Wij helpen u met het omzetten van uw website naar een mobiele variant. Uw mobiele website is simpel ingebruik en zorgt dat de bezoekers snel de juiste informatie voorgeschoteld krijgen.

Responsive webdesign

Met een responsive webdesign heeft u geen losse mobiele site nodig. De inhoud van uw website wordt zo afgesteld dat deze op een breed scala aan apparaten (van desktop tot smartphone) optimaal wordt weergegeven. Het design van uw website schaalt mee met de afmetingen van het scherm van uw bezoeker. Dit brengt voor- en nadelen met zich mee. Neem contact met ons op en laat u adviseren wat voor u de beste oplossing is.








Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.

Copyright © 2000-2024 ItInMotion websites & webdesign in samenwerking met RMK Reclame & Adviesbureau. Alle rechten voorbehouden.
Privacy statement | Algemene voorwaarden